Igénytelen/hitvány autogramok galériája

Minden doboz és csomagbontó életében eljön az, amikor kihúz egy aláírt lapot. Főleg mostanában mert már tele vannak a kiadványok aláírt lapokkal. Viszont vannak közöttük olyan is, amikor meglátod, és azt gondolod: “Ez meg mi a f**z?”

24 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Múlt hónap végén is az aláírt lapokról írtam, csak kicsit más megközelítésben… azt az írást itt érheted el. Most azonban kicsit könnyebb, bár tény, hogy dühítőbb téma van terítéken.

El tudom képzelni az arcodat, amikor bontasz egy dobozt, és valami hasonlót húzol ki, mint amiket a képeken fogsz látni. Kívánom neked, hogy ezeken mosolyogni tudj. Bár tényleg zavaró a tudat, hogy vannak játékosok, akik még pénzt is kapnak érte, de ennyire sem tisztelik meg a szurkolókat…

Azért annak örülhetnek a játékosok, hogy egy minőségellenőr nem áll ott egy pálcával a kijáratnál. Mondjuk ilyen teljesítmény után kijárna egy jó nagy körmös. Főleg akkor dühítő, ha tudod, hogy van az adott “hírességnek” normális aláírásai is a piacon. Kyrie Irving és Dennis Rodman esetében kijelenthetem, hogy láttam már szebb aláírásukat.

Nem túlzás azt mondani, hogy ezeket az aláírásokat akár Te-én vagy akárki rábiggyeszthette volna… Nehezen ugrottam neki ennek az anyagnak, mert azt hittem nem lesz elég kép, de meglepődtem. Persze a monogram magyarázat lehetne sok helyen, de azt hiszem, hogy a szurkolók részéről ez nem érthető magyarázat. Mondjuk ez a Ronald Torreyes talán már túlzás…

Azt gondolom, hogy ilyen esetekben a gyártónak kötelessége lenne kicserélni egy jobb minőségű aláírással ellátott kártyára. Több gyűjtő a visszajelzését kendőzetlenül eljuttatja a gyártóknak, de még foganata egyenlőre nincs. Pedig minden social media felületen bombázzák őket.

Mutatok pár mondatot, melyeket gyűjtők írtak a gyártók hivatalos posztjaihoz:
“Jobban tudnék írni a lábammal, mint ezek a srácok a kezükkel.”
“Úgy tűnik, hogy ezt helikopterezés közben írta alá.”
“Ha időt szán az aláírásra, legalább úgy írja alá, hogy el lehessen olvasni.”
“Kíváncsi lennék, hogy ezek a srácok ugyanígy írják-e alá a szerződésüket és egyéb jogi és pénzügyi papírjaikat, mint a kártyáikat és matricáikat…”

Te milyen üzenetet írnál nekik?

A leghitványabb aláírást (legalább is szerintem) a végére hagytam. Ha toplistát állítanék össze, akkor ez az első Cam Reddish kártya szinte biztos, hogy első helyet kapna… Az kérdés, hogy ez büszkeség, vagy inkább szánalmas…

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pöttyös legendák + VIDEÓ (!)
Next post Figyelj oda, mit is veszel meg!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x