Insta mustra

Vannak olyan gyűjtemények, amiket a tulajdonosai megosztanak a világhálón. Erre sokszor a social media felületeket választják, és jegyezzük meg talán a legjobb felület erre az instagram.

17 0
Read Time:48 Second

Gyönyörű és értékes lapokat látni 1-1 képen is csoda, élőben fenomenális. Szerintem mások gyűjteményét átnézni, magában is nagy élmény, főleg, ha sztorikat is kap mellé az ember. Ilyenekre bőven kapunk lehetőséget (különböző minőségekben), ha az instagram bugyraiba elmerülünk… Ezekben a gyors rovatokban mindig egy-egy ilyen oldalt fogunk ajánlani, amibe belefutunk, és amit annyira színvonalasnak tartunk, hogy érdemes ajánlani. Ha tudsz olyan oldalt, amit szerinted osszunk meg, mert érdemes látogatni, akkor írd meg nekünk…

Elsőnek egy bobmtrack nevű LeBron James gyűjtőt mutatunk be nektek, a képek magukért beszélnek. Többek között a jelenlegi rekordtartó 2003-04 Upper Deck Exquisite Collection Rookie Patch Autograph LeBorn James (#/23) egyik “testvérét” is megnézhetjük.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Már megint változott a TOP10!
Next post A relikviás kártyák
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] bobmtrack LeBron gyűjteményét hoztuk nektek: Klikk ide!Másodikra spinotron vegyes gyűjteményét hoztuk el nektek: Klikk ide!Harmadszorra egy magyar […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x