Insta mustra 5

Vannak olyan gyűjtemények, amiket a tulajdonosai megosztanak a világhálón. Erre sokszor a social media felületeket választják, és jegyezzük meg talán a legjobb felület erre az instagram.

23 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Gyönyörű és értékes lapokat látni 1-1 képen is csoda, élőben fenomenális. Szerintem mások gyűjteményét átnézni, magában is nagy élmény, főleg, ha sztorikat is kap mellé az ember. Ilyenekre bőven kapunk lehetőséget (különböző minőségekben), ha az instagram bugyraiba elmerülünk… Ezekben a gyors rovatokban mindig egy-egy ilyen oldalt fogunk ajánlani, amibe belefutunk, és amit annyira színvonalasnak tartunk, hogy érdemes ajánlani. Ha tudsz olyan oldalt, amit szerinted osszunk meg, mert érdemes látogatni, akkor írd meg nekünk…

Elsőre bobmtrack LeBron gyűjteményét hoztuk nektek: Klikk ide!
Másodikra spinotron vegyes gyűjteményét hoztuk el nektek: Klikk ide!
Harmadszorra egy magyar gyűjtő Stackhouse gyűjteményét mutattuk meg: Klikk ide!
Negyediknek titus_kbcards Taiwan-i Kobe Bryant gyűjtő oldalát ajánlottam: Klikk ide!

Ajánlottátok de leesett az állam, amikor átpörgettem, mert végig még nem tudtam nézni. Az argentin cég custom lapokat gyárt, és minden valószínűség szerint nincs is licenszük hozzá, de megjelenésre zseniális. Nem tudom, hogy olyan tokban küldik-e ki a lapokat, vagy lehet-e tőlük vásárolni egyáltalán, de az insta képmegjelenítésük tök jó, és egységes. Ötletes, és jópofa dizájnok kerülnek elő. Klikkeljetek az oldalukra nbabrut.arg és nézegessétek, és persze a véleményeteket se felejtsétek el megírni, mert kíváncsi vagyok, Ti találtatok-e valami finomságot magatoknak.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a tartalmaink mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

www.thecollectorsbest.com hírek, információk, ötlettár, tudástár és oktatás… a gyűjtői közösségek szakportálja… hogy kezdőként is sikeres lehess…

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Timberland és az NBA
Next post Senki többet harmadszor! Elkelt!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x