Skybox történelem a 2000-01 Fleer Premium AnniVINCEry sor segítségével + VIDEÓ (!)

2000-ben volt 10 éves a Skybox, ennek örömére kitaláltak egy érdekes koncepciót, melyet Vince Carter segítségével meg is tudtak valósítani.

27 0
Read Time:2 Minute, 37 Second

10 évet átölelő visszatekintést egy Vince Carter inzert sor segítségével tesszük meg. A 2000-01 Fleer Premium csomagjaiban volt megtalálható a AnniVINCEry sor. Melynek darabjai 1:24 előfordulással voltak megtalálhatóak. Gyakorlatilag 1 db dobozonként. A sor 10 darabos volt, és a Skybox 1990-2000-ig tartó történetét fogta össze.

Mindegyik lapon Vince Carter volt látható, csak éppen az említett év SKYBOX kiadványának dizájnjában pompázott. A videóban mellétettem egy-egy original lapot is, hogy lássátok a hasonlóságot.

1990-91 volt az első Skybox széria: ez az az év volt, amikor még inzert sora sem volt a SKYBOX terméknek.

1991-92 volt a második, amiben ikonikus lapok is megtalálhatóak voltak. Ilyen volt az USA Jordan lap, vagy a Barcelonai csapatkép, ami három lapot érintett.

1992-93 volta a harmadik évad… Nagy változást hozott, hiszen aláírt lapokat is tartalmaztak a Skybox csomagok. Magic Johnson és David Robinson aláírt lapjait lehetett bezsebelni. NNO lapokként voltak benne a csomagokban. A Thunder and Lightning inzertsor is itt jelent meg, ami később eléggé kinőtte magát.

1993-94 volt a negyedik évada, de ez már Skybox Premium-ként volt megtalálható. Ténylegesen szintet léptek, és egy prémium érzetű/megjelenésű lapot adtak a gyűjtőknek. Amúgy az AnniVINCEry sor ebből az évből kölcsönözte a hátlapi megjelenítést.

1994-95 az ötödik évadban visszatértek az aláírt lapok. Itt a Hakeem Olajuwon – David Robinson dual AU-t lehetett megtalálni a legjobb csomagokban.

1995-96 a hatodik évad lapjait a régi gyűjtők úgy emlegetik mint a “tűzlabdás” lapok… Egy dinamikus jó megjelenésű sorozat volt. A még ma is népszerű Meltdown inzert itt jelent meg.

1996-97 a hetedik évad lapjai között feltűnt a Kobe RC is, de útjára indult a Rubies őrület is, ami akkor még “csak” 30x szorzót jelentett az RC-k esetében, de a többi lapnál ez a szám csak 20x volt. Persze az első AU sorról se feledkezzünk meg, és a Golden Touch is ekkor rajtolt…

1997-98 a nyolcadik évad a Rubies-ról szólt… 200 szoros szorzónak számított, és az RC-k esetében is 100 szoros. Az AU szettben jó nevek kaptak helyt, például Charles Barkley is helyt kapott,

1998-99 Vince Carter RC lapjai itt jelentek meg. A Rubies őrület tovább fokozódott, bár itt “csak” 120 szoros szorzóval kellett számolni. Ebben az évben még az is különlegesség volt, hogy több sorozattal is pályára lépett a Skybox… A Molten Metal vagy a Thunder, amiből mind prémium terméknek számított…

1999-00 Rubies lapok itt is voltak, 80 szoros (RCk esetében csak 30x) értékemelkedést generált az alaplaphoz képest.

Viszont ennyi leírás után nézzétek meg képekkel együtt, hátha vizuálisan jobban megérte…

2000-01 Fleer Premium AnniVINCEry sor amúgy itt nem állt meg, mert mindegyik lapból van a piacon 15 db számozott darabja.

Tervben van több sor feldolgozása képekkel és infókkal. Amennyiben úgy gondolod, hogy valamelyiket megnéznéd, akkor írd meg, és igyekszem megvalósítani…

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post A HGA átgondolatlan lépése…
Next post 2021 UFC Chronicles + VIDEÓ (!)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x