Ezt nem gondoltam volna…

Hamarosan visszatér a Kobe Bryant Adidas Crazy 1 (Kobe I.)… Fura és meghökkentő döntés, annak fényében, hogy milyen volt az elválása a Bryant családnak a márkától… hiszen 2002 után semmilyen kapcsolatot nem akart a márkával. Talán pont emiatt nem erősítette mag az ADIDAS ezt a hírt.

28 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

Az ADIDAS által hivatalosan meg nem erősített hír!

Bár a hátteret pontosan csak a két fél ismerheti, de különböző teóriák voltak a napvilágon akkortájt. Sokan tudni vélik, hogy a 2003-as szexuális botránya miatt váltak el az útjaik egymástól, de ez teljesen fals információ. Akkorra már teljesen le volt zárva az együttműködésük az Adidas-szal, csak a McDonald’s és a Nutella szerződését bontották fel vele erre hivatkozva, pontosabban azokat nem hosszabbították meg.

Az Adidas-os szerződés lezárásának kitétele volt, hogy 2003-ig még nem írhatott alá más cipőmárkával, pedig a Nike komoly ajánlattal bombázta. 2000-től datálható Kobe Bryant és az Adidas kapcsolatának a megromlása. Akkor jelent meg a Kobe 2, amivel nagyon nem volt elégedett, csúnyának és borzalmasnak tartotta ezért vissza is váltott a Kobe 1-re 2001-ben. Bryant nyolcmillió dollárt fizetett azért, hogy 2002 nyara után felbonthassa az Adidas-szerződését. Annyira elidegenedett a márkától, hogy egy interjút, melyben a riporter Adidas ruhában volt, csak akkor volt hajlandó műsorba engedni, ha a riporter az interjú végén látványosan elégeti a ruháját. A háttérsztori megismertetése után térjünk vissza az eredeti témához, mert az viszont örömhír, hogy újra kapható lesz az Adidas Crazy 1 vagy más néven a Kobe I. amit nem véletlenül nem használnak az újra kiadásnál…

Nekem elsőre ez a modell túl robosztusnak tűnt arra, hogy valaki játszani tudjon benne, erre viszont Kobe igencsak rácáfolt. Az Audi TT Roadster mintájára tervezett cipő most változatlan formában kerül a piacra. 2022 áprilisára tervezett megjelenésnél két variáció kerül terítékre, mindkettő az eredeti színállások szerint. Az egyik a „Stormtrooper” fekete-fehér változat (GY3810), a másik pedig a „Sunshine” aranysárga változat (GY3808). Miért pont április? Mert így köthető a McDonald’s All-American Game-hez, amely a középiskolás kosárlabdázók all-star eseménye.

Már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a tervek szerint az EQT Elevation is visszatérhet (Crazy 97 EQT néven)… Bár tényleg komoly titok (legalább is megerősítés erre sincs), de elvileg ez lesz előbb… Az az a cipő, amelyet 1996-97-es újonc szezonjában viselt az NBA-ben. Ennek megjelenése elvileg az idei clevelandi All Stars gálán lesz, ahol két színállást is piacra dob majd az ADIDAS.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a tartalmaink mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

www.thecollectorsbest.com hírek, információk, ötlettár, tudástár és oktatás… a gyűjtői közösségek szakportálja… hogy kezdőként is sikeres lehess…

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pippen kilépett a cipőjéből…
Next post Tévhitek a kártyapiacon…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x