Tényleg ingyenes lesz a Collectors Cave?

Ha első osztályos a gyereked, akkor már túl vagy a szülőiken, ha nem elsős, akkor ezen a héten valószínűleg túl leszel rajta…

12 0
Read Time:52 Second

A kiadásokat növeli a DSE támogatás és az osztálypénz, kiderül és ettől kicsit pipa leszel, hogy egy csomó füzetből olyat vettél, ami nem megfelelő. Szóval mehetsz újat venni. Ekkor jól jön egy kis barlang, ahová elvonulhatsz, hogy a szeretett hobbiddal foglalkozz, ha más nem, csak nézegesd a lapjaidat (ez fog várni téged, mihelyt elindul a Collectors Cave). Jó hír a jövőre, hogy a Collectors Cave felülete ingyenes (ez nem csak üres ígéret, az összes tervünkben azon dolgozunk, hogy véglegesen így is maradjon), és tényleg a legtöbb gyűjtői problémádra megoldást jelenthet (a felmérések alapján). Sokan előregisztráltatok már, ezt köszönjük. Jelenleg a felület tesztelése zajlik (egy erre szerveződő csapatot most hangoljuk össze). Te se maradj le a legújabb infókról, használd a linken található előregisztrációs felületet.

https://collectors-cave.com/

Ha kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal a FB oldalunkon keresztül. Vagy keress meg minket, mert a legtöbb börzén személyesen is kint lesz Tasnádi Dávid, a projekt ötletgazdája.

Partnerek: The Collectors Best; The Card Corner; King Of Hoops; Big King Relics

#érdekesség #eztnezdmeg #eztlátnodkell #gyűjtemény #tudástár #CollectorsCave

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Previous post Nem tűntünk el, csak kicsit átalakulunk…
Next post “Mi téged is akarunk…”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x