A két oldalas kártyák sora… +VIDEÓ (!)

A címet látva valószínűleg felkiáltasz, hogy: DE MAJDNEM AZ ÖSSZES KÁRTYA KÉTOLDALAS… viszont nem így. Gyere és nézd meg, mert én tényleg nem nagyon ismerek olyan kiadványt, ami így oldotta volna meg a játékosok illusztrálását mint ez a kiadvány a refracor sorával együtt…

29 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Az ezredfordulóra készül a világ, amikor az Topps piacra dobta az 1999-00 Stadium Club Chrome sorát. Ebben a kiadványban volt egy olyan 10 lapos sor, melynek az előfordulási aránya 1:16 volt, tehát tizenhat csomagonként lehetett egyet kifogni. Illetve mint a chrome kiadványoknál megszoktuk volt ennek a kiadványnak egy refractor variációja is, mely 1:80 előfordulással volt kihúzható.

A sor fantázianeve a Clear Shot volt. A kártyák amellett, hogy átlátszó műanyag alapra készültek, a csapat színeiben dominált, és a kártya elején elölről volt rajta a játékos, míg a hátulján hátulról volt látható… A refractor verzió pedig amellett, hogy a szokásos színpompában játszott, még vágott is volt.

Bár a fénykép nem adja vissza rendesen, de ez a lap sötétkék és piros színekben dominál. Bal oldalon a sima, jobb oldalon a refractor verzió látható… de ami elsőre talán nem is tűnt fel, ahogy a lapot megfordítod, a játékos is megfordul vele együtt…

Ezt még egyszer a lényeg… bármelyik oldalra fordítottuk, dominánsan volt látható a játékos, ráadásul ugyanazon mozdulat. A kártya elején elölről, míg a hátulján hátulról. Az is hozzá tartozik, ami mára már világossá vált, hogy ez nem volt egy nagyon erős draft osztály… Ebben a sorban ugyanis csak és kizárólag rookie játékosok voltak, sőt bár nem ebben a sorrendben (mint ahogy a sorban voltak beszámozva), de az első kör első tíz választottját mutatja meg nekünk a sorozat. A lapok árai régen is alacsonyan voltak, ezen nem nagyon változtatott a COVID sem. Így ezeket amikor lehet még kapni, akkor aránylag jutányos áron beszerezhetőek.

  • Lamar Odom
  • Elton Brand
  • Steve Francis
  • Shawn Marion
  • Wally Szczerbiak
  • Richard Hamilton
  • Andre Miller
  • Jason Terry
  • Baron Davis
  • Jonathan Bender

Én valahogy úgy voltam vele, annyira megtetszett maga a kialakítás, hogy összeszedtem mindkét sort a simát és a refractor változatot is, és jó mélyen elraktam a fiókba. Ma viszont leporoltam nektek, hogy láthassátok Ti is, mert néha érdemes elővenni ezeket a lapokat.

Sőt egy régebbi videómat is megtaláltam, amiben végignézhetitek az összes lapot egyesével, elölről, és hátulról…

A kérdés, hogy ismersz-e Te olyan sort, ahol hasonlóan mutatták meg a játékost? Illetve hogy tetszik neked ez a szett?

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nem minden arany, ami fénylik…
Next post Nike Shox VC
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x