Nike Air Kringle Santa Sneakers

Lassan hat éve (2015 december 25-én), hogy a Mikulás bejelentette, hogy egy megállapodáson keresztül piacra dobják a cipőjét…

25 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Ennek ellenére mégsem lehet kapni, pedig a kép alapján akár létjogosultsága is lehetne a mai sneaker piacon.

Az akkori karácsonyi forduló reklámkampánya részeként került beharangozásra, hogy a Mikulás szeretne csatlakozni a liga valamelyik csapatához. A sajtótájékoztatón elmondta, hogy még az úgy nevezetett “trash talk”-ot is elviseli, és reméli, hogy a játékosok pozitívabban néznek majd rá, hogy signatures modelje is lett a NIKE-val együttműködve.

Ránézésre nem próbálták meg eltorzítani a felismerhetetlenségig, így első nézésre kiderült, hogy az alap modell egy (akkor tájt topp modellek között szereplő) Nike Hyperdunk 2015. Bár nem a NIKE tervezői szabták újra, hanem az ESPN megbízását Mache egy híresebb cipőkre szakosodott dizájner és művész tette kézzelfoghatóvá.

Mache hagyományos karácsonyi színekkel, pirossal (a cipő felső része) és zölddel (a cipő talpa és gallérja) tervezve meg a cipőt. A Mikulás aláírása látható a sarokrészen hátul arannyal. A piros felső részen az ezüst swoosh és a egy felső díszítő elem további ünnepi hangulatot mutat. Hozzávarrott részek közé tartozik a felső zöld gallér, mely körbeöleli a cipő teljes tetejét. Van még egy csörgő is a fűzőn…

A reklám egy rövid pillanatra jeleníti meg a cipőt, és mivel csak egy reklám így nagyon egyéb kép nem is található róla, mindösszesen a tervező posztolt egy fotót… Persze így talán még értékesebb. Fura lenne, ha egyszer csak feltűnne a sneaker piacon.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Kamehameha + VIDEÓ (!)
Next post A HGA átgondolatlan lépése…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x