Helló Leo…

Hetek óta foglalkoztatja a focis kártya hobbit a Lionel Messi aláírása körüli felvetések… Nézzünk meg néhány észrevételt és próbáljuk meg megfejteni közösen. Beni vetette fel a témát, én meg utánanéztem.

30 1
Read Time:2 Minute, 30 Second

Sokan hajlamosak arra, hogy egy bejegyzés alapján megítéljenek egy sztorit. Én igyekszem körbejárni, és tényleg olyan dolgokat elétek hozni, amik megalapozottak.

Messi aláírásával kapcsolatosan több teória is kering, viszont ha valaki vizsgálódni akar, akkor elég gyorsan belefut az ICONS.COM oldalba, ahol fennhangon hirdetik, hogy ők az egyetlen olyan oldal, akik hivatalos Messi által dedikált termékeket hiteles forrásból szállít a vásárlóinak. Ezt különböző biztosítékokkal szolgáltatják, videó, fotó és hitelesítő matricák. Csak és kizárólag személyesen intézik a dolgot, és minden helyszínen hivatalosan fizetnek az aláírónak… Tehát tekinthetjük hiteles aláírásnak, ami onnan érkezik.

A Panini kártyák esetén viszont tudjuk (mert több balhé és visszaélés volt már ott), hogy sokszor csak a postázásra szánnak energiát, és elküldik a delikvensnek a kártyákat meg aláíró íveket, viszont nem ellenőrzik, hogy valóban a megbízott írta-e alá az adott terméket, vagy esetleg a rokona, vagy valami megbízott, vagy akár egy gép… Gondolhatunk itt egyből a Doncic esetre…

Talán mondanom sem kell, hogy az Panini termékeken található aláírásokkal kapcsolatosan merült fel a legerősebb gyanú, hogy esetleg nem eredeti.

Röviden, a 2017-18-as Eminence és NT Messi oncard aláírások más kezétől vannak. 6-8 ezer dolláros lapoknál nem is számít igazán 😂😂😂

Beni

Beni ezen üzenete után adott volt, hogy tényleg komolyan kell venni a felvetést, hiszen Ő a focis lapoknál nagyon képben van.

A legtöbb oldalon található teória Messi egyik családtagjára utal, és köztudott tényként kezeli. Az mindenképpen érdekes, hogy számos rendellenességet / különbséget lehet azonosítani az összevetett aláírásokban. Az is ténykérdés, hogy szinte minden játékosnak változik az aláírása, még az sem szokatlan, hogy markáns változások történnek (persze nem egyik napról a másikra). Az viszont nem jellemző és talán nem is ésszerű, hogy valaki valahogy írja az aláírását, aztán megváltozik, de később teljesen visszaalakul a kiinduló állapothoz…

Mit gondolsz? Szerinted lehet ebben valami? Vagy Te feltételezed, hogy mindent Messi írta alá? Gyertek vasárnap 11.00-kor az élő beszélgetésre (reméljük a FB működni fog), mert erről is szót fogunk ejteni.

Persze tele van a net olyan képekkel, amiken Messi valóban kártyákat és matrica íveket dedikál, de azokon meglehetősen egyfajtára sikerültek az aláírásai. A legtöbb helyen az “L” karakter különbségét emelték ki, és az tényleg nagyon látványos.

Ha valaki még jobban szeretné megvizsgálni, akkor ide kattintva találhatsz egy angol nyelvű videót is a t témában…

Csak mondom, felvetésként érkezett, hogy valószínűleg Cristiano Ronaldo lehet a következő, akit nagyító alá tesz a piac, hiszen ott is túl sok variáció létezik… Íme néhány példa, de majd csak felkarolja valaki CR témáját is, ehhez a képhez a következő pikirt kiírás volt. “Gyorsan adjátok el a Messi lapjaitokat, és gyűjtsetek inkább Ronaldot…”

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a tartalmaink mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

www.thecollectorsbest.com hírek, információk, ötlettár, tudástár és oktatás… a gyűjtői közösségek szakportálja… hogy kezdőként is sikeres lehess…

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Erős kezdés februárban…
Next post Pippen kilépett a cipőjéből…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x