Fokozott vásárlói figyelem…

Aki több sportág sportkártya mozgását is követi, annak nem új a termék, de aki csak a kosárlabda berkeiben “lakik” annak új lehet az a név, hogy onyx authenticated…

25 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

2021-22-es kosaras sorozatot adott ki egy sokak által még ismeretlen kiadó az ONYX Authenticated. A jelenlegi dobozárakhoz képest komoly árelőnnyel operál a termék. Bár dobozonként csak 4 kártya található, abból az ígéretek szerint kettő aláírt.

Persze legyinthetnénk a dologra, hiszen licencmentes termékről beszélünk, de a piac nem így tett. Azok mellett, hogy mindegyik aláírt lapja oncard. Találhatóak benne egyetemistáktól a legendákig, női és férfi játékosok egyaránt. Illetve amellett se menjünk el szó nélkül, hogy sikerült egy pár nagyon komoly nevet is felsorakoztatni az aláírók között.

A teljesség igénye nélkül pár nagyobb név a 66 darabos sorból: Clyde Drexler, Dominique Wilkens, Giannis Antetokounmpo, Hakeem Olajuwon, Stephen Curry…

A kártyák iránti érdeklődés egyik sarokköve a cég termékeire jellemző retro, letisztult és egyszerű design. Ezt a vonulatot már több piacon is tesztelték, és mindenhol pozitív fogadtatása volt. Természetesen licenc híján a játékos csapatainak neve el lett távolítva a képekről. Ez azonban a piacot kevésbé zavarja, mint amit az oncard aláírások hoznak. Volt már hasonló a piacon, hiszen a Leaf is hasonlóképen adja ki a termékeit, de már előttük is találkoztunk ezzel a jelenséggel (akár a ’90-es évekig is vissza lehet nyúlni hasonló megoldásokhoz).

Arról már nem is nagyon kell beszélni, hogy megfizethető. 30-40$ között lehet egy dobozt megvenni, ami igencsak jónak számít, és segít a kockázat bevállalásában (persze a posta, a vám és egyéb dolgok még rájönnek, ha itthonra rendeled). Az első szériát 2021 októberében dobták piacra (fekete doboz), de már kidolgozás alatt van a következő termékük, amit fokozott figyelemmel követ a piac. Ha a meglévő nevek mellé újabb húzó neveket megmozgatnak, biztosan tovább nő majd az érdeklődés a termékük iránt.

Itt elérhetitek a cég reklámanyagát, amit a 2021-22 kosárlabda dobozzal kapcsolatosan adtak ki…

Itt pedig elolvasható a teljes checklist…

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a tartalmaink mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

www.thecollectorsbest.com hírek, információk, ötlettár, tudástár és oktatás… a gyűjtői közösségek szakportálja… hogy kezdőként is sikeres lehess…

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Újra indulhat a Refractor vadászat…
Next post Cristiano Ronaldo gyűjtemény
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x