Hanga Ádám kártyái

Sokáig vártuk azt, hogy Dávid Kornél lapjai után (férfi vonalon) ismét magyar játékos szerepeljen kosárkártyán. Az Upper Deck megadta ezt a magyar gyűjtőknek.

22 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Nem mai történet, de hátha lesznek akiknek új infókkal szolgál. Hosszas huzavona után az Upper Deck az euroliga és így az európai kosárlabda felé fordult, és egy szokatlan ePack koncepcióban, de piacra dobta 2016-17-ben azt a sorozatát, ahol Hanga Ádámról találhattunk kártyát.

Sőt egyből egy aláírt variációra is vadászhattunk. Érdekességként jegyezném meg, hogy egy Real Madrid mezes fiatal tehetség is ebben a sorozatban került kiadásra elsőként. Nem más mint Luka Doncic.

Hogyan működött az ePack koncepció? Az Upper Deck digitális felületén lehetett digitálisan csomagokat venni, és bontani. Egy csomagban 5 kártya volt, 10 csomag volt dobozonként, és 20 doboz volt egy case-ben. Ami miatt mégis életképes maradt, hogy a kártyákat ki lehetett kérni fizikális valójukban is, ennek a metódusába nem mennék most bele, de a lényeg, hogy az alapkártyán kívül minden lapnak van fizikális megjelenése. Kicsit fura, hogy pont az alapkártyát nem gyártották le, de ez legyen a legnagyobb baj… 🙂

Tehát ebben az évben 4 különböző kártyát lehetett szerezni Hanga Ádámtól, ami Baskonia mezes volt még.
– Rainbow #5
– Patterned Rainbow #5
– High Risers #HR14 (ez egy inzert sora volt a kiadványnak)
– Autographs #5 (az aláírt lap)

Következő évben 2017-18, nagy örömünkre ismét feltűnt Ádám neve a checklisten. Sajnos már az aláírt sorban nem szerepelt, de attól még nagyon jó volt Barcelona mezben kártyát látni róla. A koncepció hasonló volt, tehát ePack rendszerben adták ki, így az alap kártyáról megint nem adtak ki fizikális kártyát, de 3 kártyát így is össze lehetett gyűjteni:
– Rainbow #32
– Exclusives #32 (/100)
– High Gloss #32 (/20)

Itt tartunk azóta 7 fizikális lappal, és várjuk a következő lehetőséget, hogy tovább bővíthessük azon lapok számát, melyet össze lehet szedni Hanga Ádámtól. A teljesítménye abszolút alátámasztja, hogy különböző kiadványokba helyt kapjon. Egy magyar kártyatervező Erős Balázs (/10) oddball (nem hivatalos kiadvány) lapjával bővítettem még én a gyűjteményem, de több elérhető lapot nem láttam még Áditól.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Befektetésnek nem, de hobbinak kitűnő!
Next post ’90es évek népszerű kosárlabdakártya inzertjei – Az én TOP10-em…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] az a sor, melyben Hanga Ádám is debütált a kártyakiadások terén. Kicsit vicces így utólag, hogy Ádámtól több kártyáját dobták piacra ebben a […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x