Vajon mit rejt? Box Break, vélemény +VIDEÓ (!)

Bontottunk egy dobozt, és megnéztük a Black Lab kiadó első dobozos termékét. A 2020 Black Lab Football – The Artist Set darabjai, egy 55 pt vastag, matt felületű, igényesen kivitelezett, grafikus lap.

Elérhető korlátozott számban a kiadó weboldalán: https://blacklabfootball.com/

26 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Saját tesztbontásunk eredménye: 18 db kártya (3×6 lap) = 14 db alapkártya (mindösszesen 1 dupla); 3 db FRAME paralel; 1 db DUO SIGNATURES STICKER kártya #/9

ÁLLJ, ha nem nézted meg a videót! Először nézd meg, alkoss saját véleményt!

KRITIKA

Bizonyára vannak ennél erősebb dobozok is (a gyártó elmondása alapján, a 222 db piacra dobott dobozból 26 HOT box, amiben 2 aláírt is található), de élmény volt bontani. A doboz jó minőségű, és a kis tároló dobozok is többször használhatóak. Annak ellenére, hogy én nem vagyok futball fanatikus, tetszetősek ezek a lapok, ráadásul a nevek is olyanok, akiket még én is ismerek.

Retro vonalon mozog a megjelenés, és portré képekre építenek a lapok. A nyomás minősége jó, a matt fólia tartósabbá teszi a kártya felületét, és kevésbé is koszolódik. A képi megjelenítés jó (ez mondjuk szubjektív, de nekem tetszik), bár az is igaz, hogy kicsit egysíkú. Lehetne benne 1-2 akció ami mozgalmasabbá tehetné. Mondjuk más kiadó is épített már arra, hogy portré sort dobjon piacra (az nem lett sikeres). Az alkotó láthatóan fotókra épített, és azt vektorizálta szerintem automatizáltan (legalább is így sejtem), ezzel egyfajta grafikus hatást keltve. Mint nemrég egy beszélgetésből kiderült, nem automatikus volt a vektorizálás, hanem Sándor egyesével vektorizálta a képeket.

Egységessége jó, annak ellenére, hogy szerintem nem volt mindegyik játékosról megfelelő minőségű a fotó. A paralelek, meg az inzertek esetén is láthatólag azonos képek kerültek felhasználásra (mint amik az alapkártyákon vannak), csak valamilyen keretbe került az adott kép. Ezek többnyire izgalmassá teszik a megjelenést, bár 1-2 esetben van amikor meg az ellentétes hatást váltja ki belőlem. A matt hatás miatt a színek is tompák, de ez megy a retro megjelenéshez, szóval ez biztosan tudatos, és nem is hiba. Azt gondolom, első kiadásnak abszolút színvonalas. Megjelenése, tapintása mellett tárolhatósága jó, mert elfér a normál lapok zsebeiben is.

The Collectors Best OSZTÁLYZAT: 🔘 🔘 🔘 🔘 🔘 🔘 🔘 ⚪ ⚪ ⚪ 7/10

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Aláírt lapok
Next post Dobozmustra – 2020 Black Lab Football Hungary
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x