South Park és Adidas kollaboráció…

South Park x Adidas Campus 80s “Towelie” modell gyorsan elkelt a boltok polcairól, azóta már négyszeres áron hódít a re-seller piacon.

25 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

2021 áprilisában (pontasan 21-én) a “Cannabis Lower’s Holyday” alkalmából piacra dobott az Adidas, egy olyan Campus 80s-t, mely a Towelie (Törcsi) nevű karakter jellemzőit öltötte magára.

Nem véletlen a szereplőválasztás, hiszen a rajzfilmben szereplő karakter Törcsi, a beszélő törülköző, kábítószerfüggő… A sok kihívást okozó karakter a rajzfilm sorozat 73. részében tűnt fel (5. évad, 8. epizódja).

A karakter megjelenítése tökéletes, a cipő egy levendula színű francia frottír felsőrészt kapott, és a rá jellemző szemek is markánsan megjelennek a nyelven. Illetve a levendula színű cipőfűző lezáró műanyagja egy-egy cigire hasonlít. A szemek amúgy még egy titkot rejtenek… Alapvetően fehér szemeket látunk, ám amikor nap éri őket, akkor megváltozik a színük…

A nyelv belső felén van 1-1 zseb, amiben találhatunk 1-1 kulcstartót, és 1-1 olyan kísérő mondatot, melyek a rajzfilmben is elhangoztak. A bal felében a felirat: “DON’T FORGET TO BRING A TOWEL” azaz ne felejts el törülközőt hozni. Míg a jobb nyelvén a felirat: “I HAVE NO IDEA WHAT’S GOING ON” azaz nincs ötletem, hogy mi legyen…

A talpa fehér, és a felső frottír részt is csak a jól megszokott három csík (jelen esetben fehér), és a sarok rész fehér bőrbetétje (melyen az Adidas logó levendula színnel jelenik meg) töri meg.

A kiadáskori ára 100$ volt, ami mostanra a re-seller piacon 400$ köré ugrott.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Mi várható a 2020-21 Panini Mosaic Basketball kiadványtól?
Next post CAMEO lapok – Michael Jordan
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x