Reszkessetek, betörők! x adidas Forum Low

Itt van a december, és decemberben melyik film szokott lemenni minden csatornán? Persze, hogy a “Reszkessetek, betörők!” Macaulay Culkin főszereplésével. Ezt a decemberi hypeot lovagolja meg az ADIDAS…

28 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Az Adidas Originals egy különleges “Reszkessetek, betörők!” x adidas Forum Low-t dob piacra. Krémfehér, piros betétekkel rendelkező színkombinációban kapható. A színvilágot az a pár cipellő ihlette, amelyet Kevin McCallister (Macaulay Culkin) viselt a filmben. Az természetesen nem adidas volt, de a színvilágát át tudták ültetni.

A dizájn része, hogy a cipő random helyeken tartalmaz égésnyomokat és olyan elemeket, melyek a filmben lévő eseményeket elevenítek fel, többek között az áramütésre emlékeztető piros varrásokat. Háromféle talpbetét jár a cipőhöz. Kettőn Harry és Marv (a két betörni próbáló karakter) látható, a harmadik talpbetéten Kevin tervei vannak zsírkrétával megrajzolva.

A barna zsenília nyelvcímke megoldás zseniális, és teljesen visszaadja a lábtörlő érzését. Az egyiken a “Home Alone” a másikon az ADIDAS logó jelenik meg. A cipő mellé megkapunk még 6 kitűzőt, melyek azokat az eszközöket hozzák vissza a filmből, amik által a betörők pórul jártak. Kapunk még egy vörös hangtag-et a cipőhöz és egy matricát.

Azt gondolom, hogy egy impozáns darabbal nyúlnak azon közönség felé, az Adidas tervezői, akik gyerekkoruk óta nem tudnak szabadulni ettől a filmtől. Mai naptól kapható.

Home Alone x adidas Forum Low
Megjelenés dátuma: 2021. december 1.
Relase ár: $110

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post A duplán kiadott kártya…
Next post Újragondolt 1995 NBA-draft
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x