2020-21 Panini Flawless Basketball

Újabb termék beharangozó, így hétfő reggelre… azért gondoltam most írni róla, hogy időben el tudjatok kezdeni gyűjteni rá. Bár csak 2022 január 5-től lehet majd kapni, de nem lesz olcsó.

26 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Továbbra sem értem, hogy a 2020-21-esnek nevezett termék megjelenése miért 2022 januárjában van. Szerintem a 2020-21-es termékeknek meg kellene jelennie az azonos szezonban, de most már ott tartunk, hogy a 2021-22-es szezon közepén kerül kiadásra. De ezen lépjünk most túl.

Viszont érdemes erről a termékről beszélni, hiszen ez a fémtáskás termék továbbra is az egyik legexkluzívabb kiadványa a Panini-nek. Ebben a kiadványban többnyire aláírt lapokat húzhatunk, amik jelenleg a kártyagyűjtő hobbi legkeresettebb ereklyéi.

Minden táska 10 lapot fog tartalmazni, amiből 8-9 aláírt, és garantáltan egy alapkártya, ami a megszokottak szerint egy apró gyémántkövet tartalmaz, és /20 vagy alatti számozású. Lehetnek benne egyéb inzertek is, amik akár több drágakövet is magukban foglalhatnak.

Exkluzív tartalomként az RC lapok esetében a mezdarab (a híresztelések szerint) az adott játékos első mérkőzésén használt mezéből lesz megoldva. Az aláírt lapok mennyisége miatt egy csomó fajtáját lehet majd találni, a régi játékosoktól egészen a legújabbakig (2020-21-ben újoncokig). Sima aláírttól, a mezdaraboson át, a logoman-es lapokig. Álló és fekvő formátumban egyaránt. Sőt a tripla logoman lap is exkluzív tartalomként van beharangozva… Teljes checklist majd a kiadás után lesz elérhető.

Az előrejelzések alapján a 2022 január 5-ei megjelenéskor 2750$ lesz az ára egy táskának, és továbbra is két táska számít egy case-nek. Neked hogy tetszik ez a kiadvány, és ha már itt tartunk az ára szerinted mennyire reális?

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Babagyűjtés
Next post Ebből balhé lesz?
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x