Trea Young tisztelgése jeléül…

Az Adidas időről időre előáll olyan modellekkel, amik még a boomer közösségnek is menők tudnak lenni. Ezek mellett pedig fiatalos vonalakat is magában hordoz. Pont ilyen lett Trae Young és a So So Def nevével fémjelzett Forum Low is…

25 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Most biztosan vannak olyanok, akik legyintenek, és megmagyarázzák, hogy ilyen nincs, hiszen a “pappek” cipők sosem lesznek divatosak, de szerintem nézzétek meg mielőtt már egyből kizárjátok.

A So So Def lemezkiadó alapítója Jermaine Dupri iránti tiszteletből jött létre. Az együttműködő Trae Young pedig úgy kapcsolódik hozzá, hogy korábban méltatta az említett úriembert.

Azt tudjuk hogy Trae Young signatures modellje a Trae Young 1 már október eleje óta elérhető, illetve piacon van egy So So Def verziója is, ami fekete-fehér színekben pompázik, de ezzel a Forum Low-val inkább a “maradibb” közönségét szerette volna kiszolgálni az Adidas, és valljuk be nem is tették rosszul.

A két cipő közötti hasonlóság a fekete-fehér Chevron minta dominancia. Viszont a Forum Low-naál használtak még egy markáns narancssárgát. A talp alsó részén teliben és az felfuttatva az oldalsó talpélen is megjelenik, illetve az oldalsó klasszikus Adidas logón, és a sarokrészen használt lemezkiadó logó esetében is. Van kétoldalt még egy-egy műanyag klipsz, amin a fenti kereszt pánt van rögzítve, ezt neonzöld műanyaggal jelenítették meg. A fent említett keresztpánt Trae Young aláírása látható, míg a nyelven a TY signatures logója tűnik fel. A piros színes talpbetétről a So So Def logó mosolyog vissza ránk…

Ennek a két modellnek a debütálását egységesítették, így november 5 óta kapható mindkettő.

A Forum Low 1 100$-on nyitott, míg Trae Young 1 “So So Def” 140$-on. A reseller piacon ma már a Forum Low 1 240-260$ körül kapható míg a Trae Young 1 “So So Def” 180-200$ körül kényelmesen beszerezhető.

Teljesen el tudom képzelni ahogy a Kris Kross, De Brat vagy Jaged Edge ebben a cipőben rója majd az utcákat.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy a további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post A Doncic rejtély…
Next post Táska-táska hátán…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x