1996-97 Upper Deck NBA Team Sets (+full checklist + galéria)

Klasszikus sor, amit akkoriban szinte minden sarkon meg lehetett venni, mostanra azonban sok infó elhalványult. Pedig ezeket nem árt tudni… #TheCollectorsBest

22 0
Read Time:2 Minute, 19 Second

Nagy meglepetésekkel nem szolgálnak ezek a csomagok, mégis vannak akik nem értik mik ezek, illetve hogy is volt ez (főleg amikor a számozása alapján próbálja beazonosítani), gondoltam ezért írok nektek erről. Manapság a legtöbbször a Chicago Bulls (#CH3 Jordan lappal) és a Los Angeles Lakers (#LA2 Kobe újonc lappal) szettekkel lehet összefutni, de nem árt tudni róla, hogy nem csak erről a két csapatról volt ilyen csapat szett.

A képen is láthatjátok, hogy négy sor is kiadásra került. A csapatválasztás a kiadó részéről teljesen egyértelmű számodra is, ha követted már akkor is az NBA-t.

Vajon miben is különböznek ezek a lapok azoktól, amit az akkoriban minden utcasarkon kapható 1996-97-es Collector’s Choice csomagokból lehetett kihúzni? A válasz elég rövid, csak és kizárólag a kártya sorszáma, az ami árulkodó. Semmi másban nem változtatott a kiadó a csomagban található laphoz képest. Ugyanazt hozták a lapok a grafikai és minőségi megjelenésében is. Csak az a kicsi szám, a lap hátulján… Ez pont annyira elég, hogy “csak” a hyper érzékeny gyűjtőket ösztönözzék, hogy azt is be kelljen szerezniük, de a többi embert nem fogja bezavarni.

Kobe Bryant lapok esetében a csomagból húzható lap a #267 sorszámot viselte…

Paraméterek:
Mindegyik “csomagban” kilenc normál méretű (89 x 64 mm) alapkártya van és két aranyozott feliratos (a normál csomagos sornál ilyenek voltak a “gold” mini lapok – csak itt mindenki az adott csapatból volt kiválasztva) hármas mini lap volt. A mini kártyák mérete 29,5+30+29,5 mm.

Az alapkártyán 3-3 mm fehér keret van körben (legalább is aminél nem csúszott el a vágás). Mindegyik lapon a jobb felső sarokban van a kiadvány logója. A kártyán bal oldalon látható döntött infócsík 2/5-e fekete és parkettamintás ezen a részen található az adott játékos posztja. A maradék 3/5-e a csapat színeiben pompázik (piros a Bulls – lila a Lakers – kék az Magic – zöld a Sonics esetén). Ott látható a játékos neve, és a csapatának a logója. Ezen kívül egy nagy, domináns kép látható az előoldalon. Az egyszerűségével meg az olcsóságával sokakat hozott a kártyagyűjtő hobbinak.
Teljes sorozat listát itt találhatsz!

Ahogy a címben is írtam, galériát is megnézhetsz, amiben egyelőre csak a Bulls lapokat találhatod meg, de remélhetőleg valamikor a többi is felkerül… addig is ide klikkelve megnézheted a már fent lévő galériát…

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor ne felejts el ajánlani minket azoknak, akik a hobbiban érdekeltek, de még nem tudnak mindent. A like-ok, osztogatások, vélemények és a felületeink követése minimális erőfeszítés neked, nekünk viszont jó visszajelzés.

www.thecollectorsbest.com hírek, információk, ötlettár, tudástár és oktatás… a gyűjtői közösségek szakportálja… hogy kezdőként is sikeres lehess…

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Az első Luka Doncic kártya…
Next post Egy millió dollárt egy sorért… (+galéria)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x