2013-14 Hoops Class Action + galéria

Évről évre változik a liga, évről évre változnak a játékosok, és évről évre változik a kosárlabda. Én úgy vagyok ezzel, hogy az egyik nem jobb mint a másik, csak egyszerűen más. #TheCollectorsBest

20 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Ha ismeritek a címben említett sort, akkor talán nem minden infó lesz új belőle. Ennél a sornál 2012-től visszafelé 25 éven át kiválasztottak egy-egy játékost az adott év újoncai közül, és azok felhasználásával csináltak 1-1 kártyát. Magát az elvet továbbra sem tudom, hogy miért nem kilenccel osztható a lapok száma a legtöbb sor esetében, hiszen tárolás szempontjából az lenne a legjobb, de ne keseregjünk, hanem nézzük mit is tudunk róla.

Én biztosan másokat tettem volna fel a lapokra szinte mindegyik évben, de el tudom fogadni ezt a koncepciót is, mert sok esetben jó/kiváló játékosokat választottak a kártyákra. 2012 Damian Lillard; 2011 Kyrie Irving; 2010 Paul George; 2009 Blake Griffin; 2008 Derrick Rose; 2007 Kevin Durant; 2006 LaMarcus Aldridge; 2005 Chris Paul; 2004 Dwight Howard; 2003 LeBron James; 2002 Amar’e Stoudemire; 2001 Tony Parker; 2000 Jamal Crawford; 1999 Shawn Marion; 1998 Dirk Nowitzki; 1997 Tim Duncan; 1996 Kobe Bryant; 1995 Kevin Garnett; 1994 Jason Kidd; 1993 Sam Cassell; 1992 Shaquille O’Neal; 1991 Larry Johnson; 1990 Gary Payton; 1989 Shawn Kemp; 1997 Mitch Richmond

Az is szenzációs, tekintetben véve a Panini korszakot, hogy nincs semmilyen szorzós verziója. A csomag is olcsó lenne, így elég könnyen gyűjthető lenne, hacsak nem Giannis RC lapjait tartalmaznák a dobozok… Így viszont eléggé felment a Hoops csomag és dobozára.

A 2013-14 Hoops Class Action sor lapjait, ide kattintva eléritek, mert egy galériába már azokat is feltöltöttem.

Sajnos előfordulási arányból sem tudunk kiindulni, mert erre vonatkozó statisztikai adatot nem találtam sehol. Viszont, hogy mégse legyen egyszerű a Class Actionnak kihozták az amerikán kívüli verzióját is. Ez a 2013-14 Panini NBA (International) dobozból húzható és szintén Class Action névre hallgat, de mi a különbség vajon?

A nemzetközi kiadásban ugyanazok a játékosok vannak, (nem úgy mint szokás szerint) amolyan “elegánsabb” verziójú változata a Hoops-os tesójának. A háttere sötétebb, nincs rajta Hoops logó (hiszen ez csak “Panini” kiadás volt, nem Hoops) – mondjuk a helyettesítő 3 csillag nem illik annyira oda. A Hoops logóval együtt az ezüst fólia is eltűnt, még a névre sem jutott “kiemelés”. A felülete nekem nem annyira “Hoops”-osan egyszerű a nemzetközi kiadás esetén. Nézzétek meg nyugodtan, mutatom.

Bal a Panini Hoops, a jobb pedig a nemzetközi Panini kiadás (képekért köszönet a comc.com-nak).

Ezek után írom, hogy ha valakinek van otthon eladó/csere a nemzetközi verzióból, akkor keressen meg vele, mert szívesen összetenném azt a sort is.

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor ne felejts el ajánlani minket azoknak, akik a hobbiban érdekeltek, de még nem tudnak mindent. A like-ok, osztogatások, vélemények és a felületeink követése minimális erőfeszítés neked, nekünk viszont jó visszajelzés.

www.thecollectorsbest.com hírek, információk, ötlettár, tudástár és oktatás… a gyűjtői közösségek szakportálja… hogy kezdőként is sikeres lehess…

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Egy millió dollárt egy sorért… (+galéria)
Next post Storytelling by Corner Geri 01
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x