Olvasónktól kaptuk

“Olvasónktól kaptuk” rovatunk első anyagáig nem kellett sokáig várni… Rekop Ádám egy érdekes történetet osztott meg velünk. Amennyiben úgy érzed, hogy Te is írnál nekünk. Ne fogd vissza magad. Várjuk az anyagokat a thecollectorsbest@gmail.com emailcímen, vagy bármely másik elérhetőségünkön, amit akár itt a cikk végén is megtalálhatsz…

21 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

A képen látható kártya nem rég érkezett PC-be, és gondoltam megosztok 1-2 érdekességet a kártyáról.

Ádám küldött képet az 1995-96 SkyBox Premium Larger Than Life #L1 Michael Jordan kártyájának mindkét oldaláról, a hivatkozott Phil Jackson könyvvel a háttérben.

A lap az 1995. március 28-ai New York Knicks elleni meccsről emlékszik meg, miután nem sokkal tért vissza az NBA-be (baseball kitérő után), és hozott össze ilyen pazar teljesítményt.

Phil Jackson – ELEVEN RINGS könyvében így említi: “Az 55 pont után, amit a Knicksnek dobott a Madison Square Gardenben, Michael bejött az irodámba és azt mondta: – Meg kell mondanod a csapatnak, hogy nem számíthatnak minden alkalommal arra, amit New Yorkban tettem. A következő meccsen azt akarom, hogy menjenek fel és harcoljanak, csapatként! Ebből tudtam, Ő már egy új Michael lett…”

A lapot egyébként a Skybox Premium csomagokból lehetett kihúzni (az első szériás kiadásból 1:48 volt az előfordulási aránya hobby/retail csomagoknál egyaránt – a szerk), ami egy 10 kártyából álló insert sor volt (Larger Then Life – a szerk), olyan aktív játékosokkal, akik letették névjegyüket az NBA-ben (teljes checklist ITT ÉRHETŐ EL). Az esély, hogy ilyen kártyát találsz az 1:576 volt (48 csomagonként 1 kártya – 1 csomagban 12 kártya volt), tehát 1 Jordant durván 5760 kártyánként lehetett kifogni (ha azt vesszük, hogy sorban húztuk ki mind a 9 másik játékost).

A kártya BV értéke jelenleg 200$ (eladási ára: nem bevizsgált lap esetén 70-110$ között van, bevizsgált lapok esetén pedig 300-600 minősítés függvényében – a szerk). Egy gyönyörű kártyáról van szó, talán az egyetlen dolog, ami kifogásolható, hogy Jordan az ominózus meccsen vörösben és 45-ös mezszámban játszott és nem a 23-asban. 🙂

Rekop Ádám írását köszönjük!

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post HYPEOK ÉS TRENDEK
Next post Miért nem az 1984-85 Star #101 lapot tekintik MJ RC lapjának?
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x