Nyáron visszatért az UPPER DECK SP PREMIER PROSPECTS…

Továbbra sem áll le az #UpperDeck. Sőt… Nézzük meg, mit is hozott nekünk a #Basketball #Sportcards témakörökben 2021 augusztus elején, hátha sokan még nem hallottatok róla. Pedig megtörtént, újra kosaras kártyát dobtak piacra…

25 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Fura, hogy egy olyan sorról írok, amit bár most nyáron piacra dobtak, de aminek már szinte semmi nyoma… Viszont ha a címmel kapcsolatosan azt említem meg, hogy egy 25 éves dizájnt porolt le az UD, akkor most el kezdesz számolgatni…

Ha megemlítem, hogy Allen Iverson, Ray Allen, Steve Nash és Kobe Bryant volt akkor rookie, akkor már sokaknak bevillanhat egy bizonyos kék szélű dizájn. Nézzük az amire Te gondolsz, az látható a képen is?

Hát igen, azt hiszem ez a lap sokaknál megfordult már. Nem azt mondom, hogy kiemelkedően különleges dizájnja van, de az biztos, hogy a Kobe Bryant hype miatt ez a lap sokszor előkerült mostanság.

Viszont most beszéljünk az idei állítólagos kiadásról. Több meglepő dolog is van a mostani termékben.

1.) Nem NBA licences, ezt ugye tudjuk, hogy ez azért van, mert az összes NBA jog a Panini kezében van… Legalább is egyenlőre, hiszen már tudjuk, hogy a 2025-től már a Fanatics Inc. lesz a jogok tulajdonosa, és a fő kártyakibocsátó.

2.) A sor mindösszesen 8 (PRC)+1 kártyából áll, ez már kevésbé szokott lenni. A nyolc kártyán szereplő srác közül hét első körös, és hárman az első 10-ben találtak csapatot (Scottie Barnes, Josh Giddey és Jonathan Kuminga).

3.) Mindegyik kártyának van gold verziója, melynek az előfordulási aránya 1:10. Ez mindösszesen annyiban különül ez az alap kártyától, hogy a kártyán lévő játékos neve és az SP logó (a kártya előlapján) arany színnel van megjelenítve.

4.) A +1 lap egy LeBron James lap. Nekem fura, hogy Jordan nem jelenik meg a sorban (bár azt is tudom, hogy a North Carolina, Jordan ex egyeteme is már a Panini kezében van). Pedig eddig az Upper Deck Jordan személyével tudott licenc nélküli termékeket a piacon tartani. Lehet lejárt a szerződésük?

5.) A LeBron lapot viszont nem mindenki szerezhette meg… Az kapta meg ajándékba aki összeszedte a 8 alap lapot, és kikérte fizikális kártyában. LeBron arany változatához természetesen a 8 gold alap lap összegyűjtésére / megrendelésére volt szükség.

6.) A kártyák kizárólag az Upper Deck elektronikus platformján voltak megvehetőek… legalább is ezt írták, mert hogy időablakos előértékesítés volt. Pont ezért már hiába kerestem, nyomát sem találtam. Az Upper Deck az előrendelők számára csak annyit gyártott le, amit az előrendelők az időablakban megvásároltak. 4-5 hetet mondtak a fizikális kártyák legyártására.

Adatok és checklist

Csomagok ára (egységesen): 9.99 USD
Kártyák száma a csomagokban: 1 (néha 2 mert amikor arany lapot is húzott valaki, akkor a gold lap a második kártya a pakkban)
Sorozat mérete: 8+1 (és az arany változatból is 8+1)
Megjelenés dátuma: 2021. augusztus 4. (pontosan 1 hétig értékesítették)

#CK Corey Kispert (Washington Wizards)
#IT Isaiah Todd (Milwaukee Bucks)
#JG Josh Giddey (Oklahoma City Thunder)
#JJ Jalen Johnson (Atlanta Hawks)
#JK Jonathan Kuminga (Golden State Warriors)
#JS Jaden Springer (Philadelphia 76ers)
#MM Moses Moody (Golden State Warriors)
#SB Scottie Barnes (Toronto Raptors)

#A-LJ LeBron James (ezt a lapot nem lehet csomagból húzni, csak azok kapták meg, akik a fiókjukban már megszerezték a másik 8 lapot, és kikérték fizikálisan a lapokat)

Mi a véleményetek erről a termékről? Mi a véleményetek az értékesítésről? Hallottatok már amúgy erről a termékről?

Érdekesnek találtad az anyagot? Akkor köves minket a felületeinken, hogy további tartalmak mielőbb eljussanak hozzád. Illetve kérünk oszd meg tartalmainkat, hogy többeket elérhessen.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCollectorsBest
Instagram: https://www.instagram.com/thecollectorsbest/
YouTube: The Collectors Best YT
Twitter: The Collectors Best
e-mail: thecollectorsbest@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
67 %
Previous post Nem egyszerű visszaigényelni a duplán fizetett ÁFÁ-t, de lehetséges!
Next post Space Jam 2 figurák a Mekitől
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] nem tudom mi lesz a vége, de a már említett Upper Deck SP premier prospects fogadtatása nem volt a legkedvezőbb a visszajelzések szerint. Tény, hogy ott sokan a […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x